Bestellen

Bestellen gebeurt steeds via een bestelaanvraag. 


Na het ontvangen van je bestelaanvraag krijg je een besteloverzicht en een betalingsuitnodiging. Van zodra we de betaling ontvangen hebben, sturen we via mail een digitale proefdruk van je kaart (pdf). Via een persoonlijk mailcontact worden de puntjes op de i gezet. 

Verzending

De bestelling wordt voor de geboorte druklaar gezet. Bij de geboorte stuur je de geboortedatum naar sarah@pindapaard.be, na een definitieve goedkeuring wordt de kaart gedrukt, reken hiervoor op twee werkdagen.

10% korting:
De kaart wordt voor de geboorte geleverd en gedrukt. In het ontwerp wordt plaats voorzien voor een datumstempel. Indien je voor deze optie kiest wordt er 10% korting aangerekend. De datumstempel wordt bijgeleverd.

 

We verzenden met Bpost of PostNL.

 

Drukopties
 

Kies je voor kleurdruk dan kies je voor een kleurrijk ontwerp, digitaal gedrukt.

 

Kies je voor letterpress dan kies je voor een ambachtelijke druktechniek met veel karakter. Bij letterpress wordt de tekening op ambachtelijke wijze in het kaartje geperst, waardoor je het reliëf kan voelen. We drukken met zwarte inkt op gekleurd papier. 


Papier 
 

Voor letterpress gebruiken we dik hard papier van 700 g geproduceerd zonder schadelijke bleekmiddelen of zware metalen.

 

Keuze uit groen, naturel wit, grijs karton of candy pink. Elk ontwerp uit de collectie letterpress kan op iedere papierkleur gedrukt worden. Geef je papierkeuze mee in je bestelaanvraag.

Voor kleurdruk gebruiken we stevig papier van 350 g vervaardigd uit gerecycleerde vezel met een natuurlijke tint. Sinds kort drukken we digitaal ook op een dik hard papier van 700 g. Geef je papierkeuze mee in je bestelaanvraag.

Pindapaard, hallo? 

Van maandag tot vrijdag van 9u-17u bereikbaar via mail.
Pindapaard rust lekker uit in het weekend. 


 

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op!