hoe kan je bestellen 

Bestellen gebeurt steeds via een bestelaanvraag. 

Na het ontvangen van je bestelaanvraag krijg je een besteloverzicht en een betalingsuitnodiging. Van zodra we de betaling ontvangen hebben, sturen we via mail een digitale proefdruk van je kaart (pdf). Via een persoonlijk mailcontact worden de puntjes op de i gezet. Na een definitieve goedkeuring, word je bestelling in gereedheid gebracht.

wanneer wordt er verzonden

De kaartjes worden bij voorkeur voor de geboorte verzonden. In de ontwerpen is er plaats voorzien voor een datumstempel. De datumstempel krijg je gratis bij je bestelling.

 

Laat je de kaartjes liever na de geboorte drukken, met vermelding van geboortedatum, gewicht en lengte? Dat kan! Reken op drie werkdagen. We verzenden met Bpost of PostNL.

 

twee drukopties

 

Kies je voor letterpress dan kies je voor een ambachtelijke druktechniek met veel karakter. Bij letterpress wordt de tekening op ambachtelijke wijze in het kaartje geperst, waardoor je het reliëf kan voelen. 

Kies je voor meerkleuren dan kies je voor een kleurrijk ontwerp, digitaal gedrukt.

We drukken op stevig papier van 350 g of dik hard papier van 700 g met een natuurlijke tint.op mooi papier 
 

Voor letterpress gebruiken we dik hard papier van 700 g  geproduceerd zonder schadelijke bleekmiddelen of zware metalen. Keuze uit candy Pink, groen, naturel wit of grijs karton. Elk ontwerp kan op iedere papierkleur gedrukt worden. Geef je papierkeuze mee in je bestelaanvraag.

Voor meerkleuren gebruiken we een een stevig papier van 350 g vervaardigd uit gerecycleerde vezel. Je kan ook drukken op een dik hard papier van 700 g dat even stevig voelt als karton. 

pindapaard, hallo? 

Van maandag tot vrijdag van 9u-17u, 
Pindapaard rust lekker uit in het weekend. 


 

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op! 

Heb je nog vragen?

We antwoorden vandaag nog.

 

Alle illustraties zijn auteursrechtelijk beschermd

© 2020 pindapaard

BE 0842.993.247